Velkommen til Guildwars2.dk - det danske fansite #1
 
Vi rundede de 500 medlemmer på det gamle guildwars2.dk forum, som var hosted på min egen webserver, hvor jeg brugte Joomla 2.5.4 og Kunena 2.0.2
 
Men når det er en "hjemmelavet" side, så kræver den en masse vedligeholdelse og mine evner og tid er ikke til at holde en side kørende. Der skal jo også være tid til at spille :-)
 
Derfor er siden nu flyttet til Enjin, og så må vi håbe de får lavet en masse gode funktioner i forhold til Guild Wars 2.

Formålet med dette fansite er at skabe et mødested for alle danske Guildwars2 spillere, og løbende samle info omkring Guildwars2. Vi kan udveksle erfaringer, finde sammen i guilds og aftale fælles begivenheder .

Alle er velkomne, kræver dog at du opretter en konto, og for din egen skyld og andre, så kan det være en god idé at anvende samme brugernavn som dit IGN. Desuden skal du holde kammertonen overfor de andre brugere, så mudderkastning hører ikke hjemme på dette fansite.

Ragnarok Of Primordus [RoP] har også sit eget underforum her på siden, så har du brug for en dansk guild, så skal du være velkommen til at blive en del af RoP-familien

Site-administrator Peter Bleiken (Bleiken) med god hjælp fra RoP ledelsen.